Egy üveg egészség
2016. május 1., vasárnap
Probiotikus ivójoghurt
›
Hozzávalók: 1 közepes vilmoskörte vagy más szezonális gyümölcs 3 dl kókuszjoghurt (ezúttal sűrítés nélkül) Elkészítés: Összeturmixoljuk...
2016. február 20., szombat
Kókuszjoghurt élőkultúrával
›
Már régóta terveztem, hogy kipróbálom a Hideg Nyalat natúr kókuszjoghurtját élőkultúraként, a kapszulás, illetve por alakú probiotikumok h...
Fermentált ételek és a hisztamin
›
Amikor szóba kerülnek a fermentált ételek, az általános vélekedés az, hogy mindenki óvakodjon tőlük, akinek problémája van a hisztaminnal. ...
2016. február 6., szombat
Savanyított csicsóka káposztával
›
Barátaimmal fermentáltunk in da house! :) Figyelem: a csicsóka nyersen csak nagyon ritkán okoz panaszokat, így azok is bátran nekiállh...
1 megjegyzés:
Savanyított póréhagymás vörös káposzta
›
Paleonita tovább gondolta a savanyított vörös káposztát , melynek eredménye egy nagyon finom ízvilágú savanyű lett! Próbáljátok ki! ...
2015. december 18., péntek
Kókuszjoghurtos vörös káposzta
›
Hozzávalók: 50 dkg lilakáposzta 3 dl kókuszjoghurt 1 db citrom leve 3 gerezd fokhagyma Só - ízlés szerint Elkészítés...
Kókuszjoghurtos cékla
›
A következő recept kókuszjoghurt felhasználásával készült, ínycsiklandozó, tápláló eledel! Hozzávalók: 1 nagyobb sült cékla 2 g...
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése