2015. december 18., péntek

Kókuszjoghurtos cékla

A következő recept kókuszjoghurt felhasználásával készült, ínycsiklandozó, tápláló eledel!


Hozzávalók:

  • 1 nagyobb sült cékla
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 5 dl kókuszjoghurt
  • 5 dkg dió
  • só, bors
  • Fél tk római kömény
  • 4-5 dkg durvára vágott dió

Elkészítés:

A kókuszjoghurthoz hozzákeverjük a finomra aprított fokhagymát, sót, borsot, római köményt és a diót. A sült céklákat lereszeljük vagy aprítógépben turmixoljuk, és hozzáforgatjuk a joghurthoz. Legalább néhány órát hagyjuk állni, hogy az ízek összeérjenek.


Jó étvágyat!

Forrás: Ízes élet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése